FLEET.HU-járműkövetés

Tisztelt Ügyfeleink - Ügyfeleim!


A Geochallenge GPS Bolt 11 év működés után, 2013. december 31-ével bezár.

Legnagyobb sajnálatomra az általános gazdasági helyzet, a vállalkozások működésének ismert nehézségei, a GPS piac átrendeződése együttesen oda vezettek, hogy a bolt működtetésébe további tartalékok beleölése nem tűnik racionális lépésnek.

A Geochallenge GPS Boltot nem kívántam a manapság divatos webáruházas árverseny irányába elmozdítani. Ez üzletileg talán hibás gondolat, de a bolt betérős-beszélgetős hangulata számomra érzelmi kérdés, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni.

Fájó szívvel zárom a boltot, de komoly vígasz számomra, hogy munkámat hasonló környezetben és hangulatban a NaviGate Kft-nél, a Garmin magyarországi képviseletén folytathatom. Ottani - ebben a pillanatban még leendő - kollégáimat évek óta jól ismerem, így biztos vagyok abban, hogy ha a Geochallenge GPS ügyfelei a jövőben a Garmin Visegrádi utcai központjába térnek be, nem fognak csalódni.

Minden kedves volt Geochallenge- és leendő NaviGate-ügyfelemnek - és talán sokakkal kapcsolatban mondhatom: barátomnak - boldog új esztendőt kívánok!

Új helyemen továbbra is állok rendelkezésükre.

Üdvözlettel: Magyar Péter (magpet), Geochallenge GPS